Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Zacht en glad dekbed

Slaap onder kameelhaar

Dekbedden van kameelhaar kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Om te bepalen of een dekbed van kameelhaar het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Lute graag voor je klaar met vakkundig advies.


Dekbed kameelhaar

Warmteregulerend en ventilerend

Met kameelhaar in je dekbed, heb je een zeer warmteregulerend en ventilerend dekbed tot je beschikking. Kameelhaar is zacht, licht en glad. Dat zorgt ervoor dat het dekbed zeer soepel en lichter dan wol is.

Kamelen lopen door zeer koude bergachtige gebieden en door hete woestijnen en zijn goed bestand tegen de temperatuurswisselingen. Dat maakt dat kameelhaar warm is als dat nodig is en je koel houdt als het warm wordt.

Meer weten over het kameelharen dekbed? Slaapkenner Lute is slaapadviseur in de regio Limmen, Heiloo en Castricum. Je bent welkom om bij ons de dekbedden te voelen en uit te proberen.

Bekijk kameelharen dekbedden

Slaapwijzer

Wij delen kennis over kameelharen dekbedden

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.