Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Kussen met extra steun

Ergonomisch hoofdkussen

Kussens die ergonomisch ondersteunen kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Met een ergonomisch kussen geniet je wat extra ondersteuning. Om te bepalen welk hoofdkussen het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Lute graag voor je klaar met vakkundig advies.


Extra steun

Het beste ergonomisch kussen

Een ergonomisch kussen is een hoofdkussen met extra steun. Hiervoor kunnen verschillende materialen gebruikt worden.

Een ergonomisch kussen wordt vaak gebruikt voor mensen met nekklachten of rugpijn, maar kan uiteraard ook ter voorkoming hiervan gebruikt worden.

De vulling wordt omvat door materiaal dat tijk heet. Tijken worden van verschillende materialen gemaakt, zoals synthetisch en katoen.

De keuze voor een bepaald hoofdkussen is heel persoonlijk en afhankelijk van vele factoren: je slaaphouding, je slaapgedrag, eventuele allergieën en klachten zoals pijntjes of zweten. Daarbij heb je gewoon ook je eigen voorkeuren.

Slaapkenner Lute is slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum. Slapen heeft onze volle aandacht en we zijn altijd op zoek naar kwaliteit, zodat jij uitgerust wakker wordt. Kom gerust onze kussens uitproberen in de winkel.

Bekijk ergonomische kussens

Slaapwijzer

Wij delen kennis over ergonomische kussens

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.