Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
In elke gewenste vorm

Kussen van dons

Kussens van dons kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Leg je hoofd neer op een lekker zacht opgeschud hoofdkussen van dons. Om te bepalen welke kussen het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Lute graag voor je klaar met vakkundig advies.


Het beste donzen kussen op bed

Hoe meer dons, hoe zachter het kussen

Een donzen kussen is een hoofdkussen dat heel gemakkelijk in een bepaalde vorm kan worden geduwd. Zo kun je het kussen gemakkelijk in de gewenste vorm leggen. Daarbij is het kussen zacht door het dons en de veren. Hoe meer dons, hoe zachter het kussen.

Het kussen is op lage temperatuur wasbaar. Centrifugeren met tennisballen schudt ’t geheel weer lekker op.

De vulling wordt omvat door materiaal dat tijk heet. Tijken zijn er ook in verschillende materialen. Met een dichtgeweven tijk kan er geen dons ontsnappen.

De keuze voor een bepaald hoofdkussen is heel persoonlijk en afhankelijk van vele factoren: je slaaphouding, je slaapgedrag, eventuele allergieën en klachten zoals pijntjes of zweten. Daarbij heb je gewoon ook je eigen voorkeuren.

Slaapkenner Lute is slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum. Slapen heeft onze volle aandacht en we zijn altijd op zoek naar kwaliteit, zodat jij uitgerust wakker wordt. Kom gerust onze kussens uitproberen in de winkel.

Bekijk donzen kussens

Slaapwijzer

Wij delen kennis over donzen kussens

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.