Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Vol met donspluisjes

Donzen dekbedden

Dekbedden van dons kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Een dekbed met dons is licht en soepel. Om te bepalen welk dekbed het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Lute graag voor je klaar met vakkundig advies.


Donzen dekbed

Een vederlicht dekbed met dons

Een donzen dekbed bevat in ieder geval 60 procent dons, de kleine zachte pluisjes van gans of eend. De term vederlicht is ook wel van toepassing op zo’n dekbed. Het valt licht en soepel over je heen. Tussen de donsveertjes blijft veel lucht, dat een isolerende en ademende werking heeft.

Gebruikers ervaren een donzen dekbed als een luxe dekbed. Het dons van ganzen is voller en daardoor meer isolerend en lichter dan eendendons.

Wil je de zekerheid van een dekbed dat bij jou past? Slaapkenner Lute weet van slapen. In de regio Limmen, Heiloo en Castricum zijn wij de slaapspecialisten. Kom gerust eens langs om een donzen dekbed te ervaren.

Bekijk de donzen dekbedden

Slaapwijzer

Wij delen kennis over donzen dekbedden

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.