Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Lekker luxe

Soepel cashmere

Dekbedden van cashmere kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Met cashmere krijg je het niet te snel te warm of te koud. Om te bepalen welke dekbed het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Lute graag voor je klaar met vakkundig advies.


Cashmere dekbed

Soepeler en lichter dan wol

Waarom kies je voor een cashmere dekbed? Cashmere is het Engelse woord voor kasjmier: wol dat afkomstig is van de Kashmirgeiten. De haren die gebruikt worden, komen van de ondervacht van de geiten. Deze zijn zeer fijn en soepel. Door de goede warmte-isolerende werking, krijg je het niet snel te warm of te koud.

Kasjmier is soepeler en lichter dan wol, dat zorgt voor een luxe aanvoelend dekbed. Wil je meer informatie over cashmere dekbedden? Slaapkenner Lute is slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum. Als je jouw wensen en kenmerken weten, kunnen we een goed passend dekbed voor je vinden. Kom gerust eens langs om een echt kasjmier dekbed uit te proberen.

Bekijk de cashmere dekbedden

Slaapwijzer

Wij delen kennis over cashmere dekbedden

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.