Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Extra comfort op je bed

Heerlijk slapen om een comfortabele topper


Topdekmatrassen van de beste kwaliteit kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Oosterhout, Breda en Dongen

Om te bepalen welke topdek het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Dreamland graag voor je klaar met vakkundig advies.


Top topdekmatras

Welke topper is geschikt voor jou?

Wanneer je een langere levensduur van je matras wilt en je extra comfort ook niet vervelend vindt, kan een topdekmatras op je bed een goede keuze zijn.

Een topdekmatras, ook wel topmatras of topper genoemd, is een dun matras die bovenop je reguliere matras wordt gelegd. Zo kun je een eventuele kier tussen twee matrassen ook wegwerken.

Wij hebben toppers van koudschuim, verschillende soorten latex en traagschuim. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en comfort.

Dreamland is slaapspecialist en helpt je graag aan de juiste topper. Want wat je nodig hebt hangt van verschillende factoren af: wat is je lichaamsbouw, je lichaamshouding, hoe snel heb je het warm, enzovoort. Kom gerust eens langs in de winkel, dan kun je onze toppers gelijk uitproberen.

Naar de collectie

Latex topper

Elastisch en ventilerend

Een latex topper is een van de mogelijke topdekmatrassen die je op je reguliere matrassen kunt leggen. Heb je het snel koud, dan is latex geschikt om op te slapen. Het materiaal is elastisch en ventileert uitstekend. De tijk van dit topmatras is antibacterieel en geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Het topdekmatras komt bovenop je reguliere matras te liggen voor extra comfort en zorgt voor een langere levensduur van je matras.

Dreamland is slaapspecialist en zoekt graag voor je uit of de latex topper het meest geschikte topdekmatras is voor jou. Want wat je nodig hebt hangt van verschillende factoren af: wat is je lichaamsbouw, je lichaamshouding, hoe snel heb je het warm, enzovoort. De keuze voor een topper is heel persoonlijk. Kom gerust eens langs in de winkel, dan kun je onze toppers gelijk uitproberen.

Naar de collectie

Koudschuim topper

Voor extra comfort en een langere levensduur

Een goed ventilerende topper is een topdekmatras van koudschuim. Deze is gemaakt van schuim met een open structuur en hoge elasticiteit. Koudschuim komt van pas voor mensen die ’s nachts veel zweten.

Koudschuim heeft verder een lange levensduur en biedt veel comfort, omdat dit materiaal zich perfect aan het lichaam aanpast door hoge elasticiteit. Naarmate koudschuim meer wordt belast, ontstaat er een hogere tegendruk. Dat zorg voor betere ondersteuning.

Het topdekmatras komt bovenop je reguliere matras te liggen voor extra comfort en zorgt zo voor een langere levensduur van je matras.

Dreamland zoekt graag voor je uit of de koudschuim topper het meest geschikte topdekmatras is voor jou. Want wat je nodig hebt hangt van verschillende factoren af: wat is je lichaamsbouw, je lichaamshouding, hoe snel heb je het warm, enzovoort. De keuze voor een topper is heel persoonlijk. Kom gerust eens langs in de winkel, dan kun je onze toppers gelijk uitproberen.

Naar de collectie

Traagschuim topper

Past zich moeiteloos aan

Traagschuim of visco elastische schuim is een polyurethaan schuimsoort met een zeer hoge elasticiteit. Wanneer traagschuim ingedrukt wordt, blijft het gemakkelijk in de ingedrukte vorm, waardoor het materiaal nauwelijks tegendruk geeft aan het lichaam.

Een topper met traagschuim wordt vaak voor personen met klachten gebruikt. Denk hierbij aan klachten waarbij teveel drukpunten op het lichaam pijnlijk zijn, zoals reuma, rugklachten of spierspanningsklachten.

Traagschuim past zich door de lichaamswarmte namelijk perfect aan de contouren van het lichaam aan en geeft nauwelijks tegendruk.

Het topdekmatras komt bovenop je reguliere matras te liggen voor extra comfort en het tegengaan van slijtage.

Dreamland zoekt graag voor je uit of de latex topper het meest geschikte topdekmatras is voor jou. Want wat je nodig hebt hangt van verschillende factoren af: wat is je lichaamsbouw, je lichaamshouding, hoe snel heb je het warm, enzovoort. De keuze voor een topper is heel persoonlijk. Kom gerust eens langs in de winkel, dan kun je onze toppers gelijk uitproberen.

bekijk onze toppers

Slaapwijzer

Wij delen kennis over toppers

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor topdekmatrassen voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.