Slaapkenner Theo Bot

Zwaag

Advies en service voor je slaapkamer vind je bij Slaapkenner Theo Bot 

Ben je op zoek naar een boxspring, matras, dekbed, hoofdkussen, kledingkast of meer voor het inrichten van je slaapkamer? Of wil je meer informatie over één van onze producten? Dan ben je bij Slaapkenner Theo Bot zeker aan het juiste adres. Hun slaapspecialisten staan voor maatwerk door goed opgeleide adviseurs, gedegen advies en persoonlijk contact.  Kom langs of maak een afspraak zodat jij jouw slaapwensen kunt realiseren. 


Contactgegevens

Dorpsstraat 162
1689 GG Zwaag
0229 23 72 28
info@theobot.nl 
www.theobot.nl

 

Openingstijden

Dinsdag
  9:30 - 17:30 uur
Woensdag
  9:30 - 17:30 uur
Donderdag  
  9:30 - 17:30 uur
Vrijdag
  9:30 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
's avonds op afspraak  

De 7 zekerheden van Slaapkenner

 
1. Slaapadvies op maat

Ligt jouw matras nog comfortabel? Krijgt je lichaam de ondersteuning die bij jouw houding past? Laat ons je wensen weten. Met behulp van jouw antwoorden op een aantal van onze vragen ben jij verzekerd van de meest passende oplossing.

2. Oplossingsgericht en betrouwbaar

Op welke manier je slaapt is per persoon heel verschillend, no size fits all. We vinden jouw nachtrust heel belangrijk. Mocht een gekocht product niet aan de verwachtingen voldoen, zoeken we samen met je naar een passende oplossing.

3. Gecertificeerde slaapadviseurs

Onze slaapspecialisten zijn op gedegen wijze opgeleid. Ze beschikken over de juiste kennis en kwaliteiten om je te helpen kiezen. Nog steeds volgen ze trainingen op het gebied van productinnovaties, ergonomische aspecten en slaaptrends om goed bij te blijven.

4. Ontdek of je bed nog goed is met onze gratis check

Ons professionele netwerk bestaat uit bijna veertig dealers. Zo kunnen we snel en slagvaardig service geven.

5. Bezoek op afspraak, eventueel halen en brengen

Ben je tijdens de reguliere openingstijden niet in de gelegenheid ons te bezoeken? Wij maken voor jou graag tijd op een moment dat jou het beste uitkomt. Heb je geen vervoer of ben je slecht ter been? Wij komen je ophalen en brengen je thuis.

6. Inname van je oude bed mogelijk

Wanneer je niet in de gelegenheid bent je oude bed af te voeren, kunnen wij je deze service bieden. Bij levering van je nieuwe aankoop nemen we desgewenst gelijk de oude artikelen retour en zorgen voor een correcte afvoer.

7. Aangesloten bij netwerk van slaapspecialisten

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Erkende Slaapkenners sinds 1974. Dit is een groep van slaapspecialisten die het gezond en comfortabel slapen bevordert. De leden staan voor vakmanschap, kwaliteit, uitstekend advies en goede service.