OptiSleep Pocketvering matras 400

Optimaal slaapcomfort dankzij de individueel verpakte veren. Dit pocketveringmatras met Ocean Blue latex afdeklaag, is geschikt voor alle type bedbodems, vlak en verstelbaar. Met omruilgarantie op de matraskern. Lig je het liefst op een stevig matras, dan is dit OS400 matras zeker een optie.

Vanaf € 1.095,00

Op een pocketvering matras van OptiSleep lig je voortreffelijk. Je wordt uitgerust wakker omdat de pocketveren zo zijn verdeeld dat het matras zich helemaal naar je lichaam vormt. Je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt.

Lig je het liefst op een stevig matras? Dan is de OS400 zeker een optie. De kern van dit OptiSleep matras bestaat uit duurzame, thermisch geharde pocketveren en geeft je de juiste ondersteuning en heeft een stevige ligging. De 7 ergonomische comfortzones geven je een optimaal slaapcomfort.De royale afdeklaag is van geperforeerd Ocean Blue Latex. Ocean Blue voelt koel aan, heeft een optimale ventilatie en vormt zich makkelijk naar het lichaam. Er bevindt zich bandstaal rondom de pocketvering, wat extra stabiliteit geeft aan het matras en de levensduur verlengd. De tijk is doorgestikt met zuivere scheerwol en zijde voor een optimaal slaapklimaat. Daarnaast is het is extra flexibel in de schouderzone. De tijk is ook verkrijgbaar in een wasbare anti-allergische variant. Mocht het matras toch niet aan jouw wensen voldoen dan kun je de matraskern binnen 90 dagen omruilen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden in de winkel. Dit matras is te koop bij Slaapkenner in de regio Nederland. Kom het gerust eens uitproberen.

  • 385 veren per m2
  • 7 comfortzones
  • Afdeklaag Ocean Blue® latex
  • Hoogte 25 cm
  • Verkrijgbaar in medium en stevig
Meer informatie
Eenheid Stuk
Kenmerken
   
Kenmerken

Hoogte: 25 cm

Kern: 8-slags pocketvering, thermisch geharde veer, 385 veren per m2. Voorzien van bandstaal en 7 comfortzones

Afdekking: Aan weerszijden afgedekt met 4 cm Ocean Blue Perfolatex

Tijk: voorzien van elastomeer in de comfortzones. Gevuld met 350 gr/m2 scheerwol/ zijde/ polyester.
Anti-allergisch model met 400 gr/m2 spiraalvezel. 
Voorzien van 4 assymetrisch geplaatste handgrepen en aan vier zijden rits.

Toepassingen: Geschikt voor alle type bedbodems, vlak en verstelbaar. Voor lattenbodems geldt een minimaal aantal latten van 26 stuks.

Onderhoud: Regelmatig keren, draaien, luchten en desgewenst borstelen

Ligcomfort: leverbaar in medium en stevigIn de volgende maten beschikbaar:
-lengte: 200, 210, 220 cm
-breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm

 

 

Hoogte 25,00
Concept Private label collectie
Merk OptiSleep
Collectie Slaapkenner
Merk OptiSleep

Nog geen resultaten