My Nox Pocket

De My NOX pocket is een fijn basismodel met alle comfort. Zo zijn de pocketveren thermisch gehard, waardoor deze beschermd zijn tegen breuk en dus langer meegaan. Ook is dit type uitgerust met een anti-slip spiegel, waardoor het matras goed op z’n plek blijft.

Vanaf € 2.270,00

Laten we bij de basis beginnen: waar komt mijn toekomstige matras op te liggen? Het is erg belangrijk om te zorgen dat de ondersteuning van het toekomstige matras precies is wat het nodig heeft. Heb je dan ook nog het liefst een boxspring? Dan is de My NOX Pocket een goede keuze.

 

De My NOX Pocket is voor 3 comforttypes in te stellen: soft, medium en firm. Door de thermisch geharde pocketveren, heb je goede kwaliteit die geen breuken oploopt. Ook prettig; er zit een anti-slip laag op het grootste gedeelte van de bovenkant, waardoor het matras goed blijft liggen.

 

Lijkt je dit een goede keuze? Kom dan naar onze winkel voor een advies op maat. Jouw Slaapkenner adviseur kan met een analyse goed bekijken wat het beste past bij jouw slaapwensen.

Meer informatie
Merk NOX
Collectie Slaapkenner