CM Latoplus Top met hoofdbord Letto Breed

Deze NOX lattenbodem Top heeft een elektrisch verstelbaar ruggedeelte en hoofdsteun. Alle latten van deze NOX lattenbodem zijn individueel instelbaar in drie verschillende hoogtes en hardheden. De schouder-en nekzone zijn voorzien van extra soepele en geprofileerde buiglatten. Met het hoodbord Letto breed maak je van deze lattenbodem een elegant bed.
Vanaf € 3.590,00

Deze NOX Top lattenbodem met elektrisch verstelbaar rug gedeelte en hoofdsteun zorgt dat je naast heerlijk slapen ook heel comfortabel in bed zit. Alle latten van deze NOX lattenbodem zijn individueel instelbaar in drie verschillende standen waardoor elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning krijgt. De schouder-en nekzone zijn voorzien van extra soepele en geprofileerde buiglatten. Doordat de latten elkaar niet raken, is er van geluidshinder geen sprake. 

Deze lattenbodem is compleet met het mooie hoofdbord Letto. Het geleverde hoofdbord wordt altijd zwevend gemonteerd voor een luxe uitstraling. Daarnaast:

  • Hoofdbord uitvoering in een stof naar keuze, afgewerkt met een zadelstiksel op de naaddikte voor een eigentijdse look.
  • Het hoofdbord Letto is inclusief 2 zwart aluminium nachtkastjes
  • Nachtkastjes met, per nachttafel, 2 USB-poorten
  • Extra optie: USB verlichting

Voor het aanschaffen van het juiste bed moet je rekening houden met slaapgedrag, lichaamsbouw en slaapwensen. Denk naast een goede lattenbodem ook aan het belang van een goed matras.  Jouw Slaapkenner adviseur maakt een analyse op maat voor het best passende advies. Ook wordt de lattenbodem op maat zo voor je ingesteld, dat deze precies past bij jouw lichaamsbouw. 

Meer informatie
Eenheid Stuk
Collectie Slaapkenner
Merk NOX

Nog geen resultaten