A-sleep matras Pocket / Latex

Wanneer je op zoek bent naar matrassen van mooie en betrouwbare kwaliteit, slaag je met de producten van A-sleep. 
Vanaf € 649,00

Wanneer je op zoek bent naar een matras van mooie en betrouwbare kwaliteit, slaag je met de producten van A-sleep. Met deze matras voeg je extra comfort toe aan je nachtrust. 

De kern van dit pocketvering matras zorgt voor een goede luchtcirculatie en heeft een hoge veerkracht en elastische vermogen, zodat de matras het ook goed doet op een verstelbare bodem. 

De kern van dit pocketvering matras heeft 7 zones waarmee heupen en schouders minder onder druk staan. Dat zorgt weer voor een uitstekende ondersteuning aan je gehele lichaam tijdens de slaap en geeft een extra comfortabel gevoel. 

De kern van dit pocketvering matras afgedekt met latex is zeer soepel en volgt de natuurlijke golven van je lichaam. Door bewerking van de latex is door middel van de verluchtingskanalen de ventilatie uitstekend.

De luxe hoes is doorstikt met anti-allergische watten en is afneembaar door middel van ritsen. De 4 lussen zorgen dat het keren en draaien van de matras wat makkerlijker gaat.

Slaapkenner is slaapspecialist in de regio Nederland en heeft dit merk in het assortiment. A-sleep staat voor comfort en gemak tegen een betaalbare prijs.

Meer informatie
EAN 9900032341052
Merk A-Sleep
Collectie Slaapkenner