Slaapkenner Collectie

Boxsprings

Een boxspring is een bak met springveren, met daarop een matras met vering. Daar bovenop ligt vaak nog een verend topdekmatras of topper. Een goede boxspring geeft veel ligcomfort en ventileert uitstekend door de combinatie van een veren bodem met een pocketveringmatras. Bij Slaapkenner in Nederland vind je een ruime collectie aan vlakke en elektrische verstelbare boxsprings. Kom ervaren hoe een boxspring ligt bij Slaapkenner.

Bekijk producten

Matrassen

Matrassen zijn er in veel verschillende kwaliteiten. Een goed matras is opgebouwd uit zones en geeft je lichaam de juiste ondersteuning en tegendruk.  Of je nu kiest voor een matras met een kern van pocketvering, schuim, latex of gel, Slaapkenner in Nederland adviseert je er graag over. Het juiste matras vermindert of voorkomt nek- en rugklachten. Laat je dus goed informeren bij Slaapkenner.

Bekijk producten

Bedbodems

Lattenbodems zijn goede matrasdragers, mits ze voldoende latten bevatten. De buiging van de lat zorgt voor ondersteuning en versterkt de werking van de matras. De betere lattenbodem heeft latten die individueel kunnen worden ingesteld en extra ondersteuning en ruimte bieden waar nodig. Een goede lattenbodem heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Voor een goede bedbodem ga je naar Slaapkenner in Nederland. 

Bekijk producten

Slaapkamers

Een slaapkamer maak je zo compleet als je zelf wilt. Bij Slaapkenner in Nederland vind je een grote collectie ledikanten, nachtkasten, commodes en kledingkasten. Ook voor extra comfort ben je bij Slaapkenner aan het juiste adres. Bijvoorbeeld als je een deelbare comfort ledikanten met een extra lage instap nodig hebt. Kom gerust eens langs in onze winkel in Nederland We geven je graag advies over je slaapkamer.
Bekijk producten

Dekbedden

Een goed dekbed houdt je lichaam op de juiste temperatuur. Welk dekbed je kiest hangt af van verschillende factoren. Heb je het snel koud of transpireer je juist veel? Houd je van een zwaarder dekbed of liever licht? Heb je een allergie? En hoe houd je de verschillende dekbedden nou schoon? Bij Slaapkenner in Nederland kun je terecht voor advies over welk dekbed bij jou past. Je bent van harte welkom bij ons in de winkel.

Bekijk producten

Topdekmatrassen

Een topdekmatras wordt vaak gecombineerd met een gestoffeerd matras en heeft een zacht ligcomfort. Het verlengt het de  levensduur van de matras. Een bijkomend voordeel is dat je bij een 2-persoonsuitvoering geen last meer hebt van de naad tussen twee matrassen. Topdekmatrassen zijn er met verschillende kernen. Slaapkenner om Nederland kan jou alles over topdekmatrassen vertellen.
Bekijk producten

Hoofdkussens

Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat je nekspieren tijdens je slaap optimaal kunnen ontspannen. Welk kussen het beste bij je past, hangt af van je slaaphouding, postuur en matras. Zo zit verschil in het feit of je buikslaper of rug- of zijslaper bent. Wil je af van nek- en rugklachten dankzij een verkeerd kussen? Slaapkenner in Nederland laat je graag alle mogelijkheden zien.

Bekijk producten

Kledingkasten

Bij Slaapkenner in Nederland adviseren we je over wat de beste kledingkast voor jou is. We luisteren naar je wensen met betrekking tot de bergruimte die jij nodig hebt voor je kleding en accessoires. Daarnaast is er ook heel wat mogelijk wat betreft uiterlijk. Zo krijg jij altijd een kledingkast die bij jou past. Er is meer mogelijk dan je denkt, dus kom gerust eens langs bij Slaapkenner in Nederland. We geven je dan vrijblijvend een goed advies.
Bekijk producten