Blog

Een goedkoop bed met hoge kwaliteit kopen? Ervaar OptiSleep

Voor een goede nachtrust raden onze slaapspecialisten de boxspringsmatrassentopdekmatrassenhoofdkussens en dekbedden van OptiSleep aan. Met OptiSleep heb je een betaalbare basis voor een goede nachtrust in huis. De producten kun je helemaal op jouw wensen afstemmen. Want wij geloven in persoonlijkheid: persoonlijke matrassen, persoonlijk uiterlijk, persoonlijke stevigheid.

Vijf redenen om te kiezen voor een matras of boxspring van OptiSleep.

  1. OptiCare: omruilgarantie is de eerste reden. De matrassen van Optisleep zijn voorzien van pocketvering. Daarbij zijn er verschillende opties in stevigheid. De veren variëren van 270 veren per vierkante meter tot 510 per vierkante meter. Blijkt dat een matras te hard of te zacht is voor jou, kun je deze kern binnen negentig dagen omruilen.
  2. OptiGrip: rustig liggen. De matrassen zijn voorzien van antislip. Dit voorkomt dat het matras gaat schuiven als je draait in bed.
  3. OptiColor: bepaal zelf het uiterlijk. Er is keuze uit luxe en trendy stoffen, onder meer van De Ploeg. Zo creëer je een bed dat mooi bij jou in het interieur past.
  4. OptiMix: stel je boxspring samen naar eigen smaak. Ga je voor elektrisch verstelbaar of vlak? Er is bijvoorbeeld keuze uit verschillende pootjes en hoofdborden. Daarbij heeft OptiSleep handige gadgets die je kunt toevoegen. Denk aan een tablethouder, een aanhaaktafel en verschillende soorten verlichting.
  5. OptiZone: de bekleding van de matras, ook wel tijk genoemd, heeft bij OptiSleep standaart een extra elastische schoudercomfortzone, zodat je schouder diep genoeg het matras in komt, maar nog wel ondersteund wordt.
  6. De producten van OptiSleep zijn een resultaat van Nederlands vakmanschap. De adviseurs van Slaapkenner prijzen de betaalbare kwaliteit. Ben je benieuwd hoe zo’n kwaliteitsbed ligt? Kom ‘m uitproberen bij een van de Slaapkenners bij jou in de regio.

Wij kijken welk bed bij jouw slaaphouding en wensen past en kunnen je op weg helpen naar een goede nachtrust.