Blog

Waar koop ik een betaalbare boxspring van goeie kwaliteit?

De boxspring is een populair bed en wordt op veel plekken verkocht. Aan sommige boxsprings hangt een heel hoog prijskaartje, terwijl anderen voor weinig weggaan. Wat is nu een betaalbare boxspring die ook goed is? We geven je graag een paar tips die je kunnen helpen bij de keuze om de boxspring te vinden die bij je past.

Welke boxspring past bij mij?

  1. Mensen zijn ongelijk qua lichaam. Wij raden daarom een boxspring te kopen die gepersonaliseerd is. Op die manier is het bed het meest geschikt voor bijvoorbeeld jouw lengte, gewicht en slaaphouding.
  2. Win advies in van specialisten. Zij weten je precies de juiste vragen te stellen. Want weet jij bijvoorbeeld waarop je moet letten als je het snel te warm hebt? Of als je snurkt? Zij wel.
  3. Kies een boxspring die je mooi vindt. Het oog wil immers ook wat. Waarschijnlijk heb je je best gedaan om je slaapkamer te stylen. Een boxspring is een bed dat in het oog springt, dus het is fijn wanneer die bij je stijl past. Het is dan prettig dat je een kleur, soort pootjes en hoofdbord kunt kiezen.
  4. Uitproberen. De keuze voor een bed moet geen stress opleveren. Wij raden dan ook aan om even te komen proefliggen. Krijg je de neiging te gaan draaien? Dan is het bed niet passend bij jou. Voelen is weten.
  5. Denk om de grootte. Niet elke slaapkamer heeft het formaat van een balzaal. Het is handig dat je je om het bed kunt blijven bewegen. Wanneer je nachtkastjes wil naast je bed, moet je hier qua ruimte ook rekening mee houden.

Betaalbare boxspring: A-Sleep

De vraag die dan rijst is: als je de boxspring persoonlijk op jou afgestemd wilt, blijft het dan nog betaalbaar? Slaapkenner denkt dat dit wel kan en wil jou graag kennis laten maken met A-Sleep. We helpen je graag in zes stappen een boxspring samen te stellen die we heel betaalbaar aanbieden. Comfort voor een betaalbare prijs.

Er is keuze uit vlak of elektrisch verstelbaar, verschillende hoofdborden, diverse stoffen en kleuren, verschillende poten, soorten matrassen en toppers. Kom bij een van onze filialen langs, dan helpen we je graag op weg naar de beste boxspring voor een mooie prijs.