Stijlen en kleuren boxspring

Blog

Boxspring met uiterlijk van leer of linnen? NOX bedden komen met vele soorten materialen en kleuren

Een uitgesproken kleur of stijl toevoegen aan je slaapkamer kun je ook doen wanneer je een nieuwe boxspring gaat kopen. De boxsprings van NOX-collectie zijn voorzien van verschillende soorten stoffen en een uitgebreid kleurenpalet. Daarbij zijn er ook verschillende soorten stoffen met hun eigen unieke eigenschappen. Er is keuze uit stoffen van NOX en design stoffen van Kvadrat voor je boxspring.

Je bed neemt een prominente plaats in op de slaapkamer. Het is de belangrijkste plek van de kamer, reden genoeg om een boxspring uit te kiezen die niet alleen uitermate comfortabel is, maar ook helemaal naar jouw smaak. Slaapkenner is specialist en geeft je graag advies bij de keuzes voor een boxspring, ook in onze showroom.

Rustige slaapkamer

Wil je enkel rustige tinten in je slaapkamer omdat je daar lekker kalm van wordt? Ga dan voor een bed dat een sobere kleur heeft. Denk aan ecru, grijs, wit of een pasteltint. Helemaal rust creëer je dan om het bed in dezelfde soort kleur te doen als de rest van de slaapkamer.

Meer energie met kleur

Wil je gelijk vol energie zitten wanneer je wakker wordt, dan kun je voor een kleur gaan die daarbij past. Denk aan oranje, rood of geel. Stel je voor: je ontwaakt in een zonnig geel bed met rood en oranje beddengoed. Dan ben je toch gelijk wakker? Ook frisgroen is een opwekkende kleur.

Op zoek naar een intiemere sfeer? Dan kun je ook gaan voor donkere kleuren. Deze stralen ook rijkdom uit. Wat dacht je van een bed in een koninklijke kleur blauw of donkergroen?

Duurzame boxspring

De designstoffen van Kvadrat maken jouw boxspring heel mooi. Hierin heeft Slaapkenner verschillende opties. Zo zijn er verschillende stofsoorten. Een duurzame keuze is de 100% gerecycled polyester.

Wanneer je een meer natuurlijke look wilt, is de samenstelling van viscose met linnen een mooie optie.

Boxspring met look van velours

Een luxer uiterlijk creëer je met een veloursachtige stof. De stof van Kvadrat is niet voorzien van een tegenwerkende vleug, waardoor dit matras gewoon omkeerbaar is. Ook is het mogelijk om te gaan voor helemaal polyester en de laatste optie is de brandvertragende stof van Kvadrat: FR flame retardant. Uiteraard is er zeer ruime keuze in kleur.

Boxspring gemakkelijk schoonmaken

NOX heeft naast de design stoffen van Kvadrat nog een aantal stoffen met zeer prettige eigenschappen. Natté is een stof die heel gemakkelijk schoon te maken. Even met een vochtige doek eroverheen en je bent weer klaar. Een meer uitgesproken keuze, is een boxspring gemaakt met kunstleer. Een meer standaard keuze is de keuze voor polyester.

Boxspring met voetenbord

Nog persoonlijker maken? Maak dan gebruik van de verschillende extra opties. Denk aan een bies, een gekleurd voeten- of hoofdbord of gekleurde knopen in het hoofdbord. We hebben grote stofstalen beschikbaar, zodat je een goed idee krijgt van de mogelijkheden. Kom gerust eens langs om een idee van de vele mogelijkheden te krijgen.